Reddingsvlotten

Keuring

JB Nautic Safety is onder andere al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het keuren van alle merken (jacht)reddingsvlotten. Wij beschikken dan ook over de juiste werkplaats, onderdelen & gereedschappen om het reddingsvlot goed te kunnen keuren.

Aangezien het in een noodsituatie om overleven gaat, is het uiterst belangrijk dat alle reddingsmiddelen naar behoren functioneren en in orde zijn. Tijdens het keuren van het reddingsvlot komen er dan ook veel verschillenden aspecten kijken.

Het werken met veiligheidsmiddelen moet dan ook efficiƫnt, effectief en strikt. Zo ook bij reddingsvlotten.

Naast het keuren van het reddingsvlot en word ook de inventaris goed nagekeken & zonodig aangevuld / vervangen. Als inventaris compleet is & het reddingvlot goedgekeurd, leveren wij bij een reddingsvlot altijd een certificaat van goedkeuring (incl. foto van het vlot) voorzien van een inventarislijst. Tijdens de winterperiode is het voor ons geen enkel probleem om uw reddingsvlot kosteloos op te laten slaan in ons magazijn om het vervolgens later te keuren.

Kosten:

  • Het keuren van een reddingsvlot tot en met 6 persoons kost 169,- EUR excl. BTW & eventuele vervangingen.
  • Het keuren van een reddingsvlot vanaf 8 personen kost 189,- EUR excl. BTW & eventuele vervangingen.
  • Apparate reddingsmiddelen (zoals John Buoy etc.) op aanvraag.
  • Huren reddingsvlot op aanvraag.
Indien u bij het openen/opblazen van uw reddingsvlot aanwezig wilt zijn kan dat als u ruim van te voren een afspraak maakt.